Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandse jongeren 'daten' met politici

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 15 januari 2020 14:08


De Jongerenraad Westland organiseert eind deze maand een Westlandse Tafeltjes Avond. Op woensdagavond 29 januari kunnen jongeren 15 tot 20 minuten in gesprek met politici uit Westland. Daarna wordt er gewisseld, zodat de bezoekers uiteindelijk vier politici te spreken kunnen krijgen.

Doel van het evenement is de afstand tussen politiek en jeugd te verkleinen. Alle negen politieke partijen in Westland hebben al toegezegd een of meer raadsleden af te vaardigen. Tussendoor is er tijd voor een hapje en een drankje.

Wie dit leuk vindt, kan een mail sturen naar jongerenraadwestland@gmail.com. De Westlandse Tafeltjes Avond begint om half acht met een woordje van Kevin Klinkspoor, de voorzitter van Jongerenraad Westland. Daarna start de eerste ronde. Rond 21.00 uur is het afgelopen en volgt een borrel. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS