Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandse korfballers spelen 'interland' tegen België

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 27 februari 2020 14:39

Foto: YouTube stream Valto


Na twee eerdere wedstrijden tegen Oranje onder 17 en één tegen Suriname, nemen de beste korfballers uit Westland het komende woensdagavond op tegen Jong België. Het duel, dat plaatsvindt in de Westlandhal in 's-Gravenzande, geldt voor de Belgen als voorbereiding op het WK (19-21 april in Leeuwarden).

Oud-international en 's-Gravenzander Barry Schep is voor deze speciale gelegenheid aangesteld als 'bondscoach'. Voordat het Westlandse team om 20.30 uur aantreedt tegen de zuiderburen, is eerst de A1 van Ondo aan de beurt.

De Westlandse selectie:
Heren: Matthijs Verbaan, Robbert van Essen (beiden Ondo), Tim Boekestijn (Dijkvogels), Thom Voskamp en Laurens Verbaan (beiden Valto).
Dames: Anniek en Merel Arensman en Tessa de Jong (allen Ondo), Richelle van Koppen (Dijkvogels) en Maaike Ridder (Valto).


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS