Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandse link in drugszaak

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 27 oktober 2019 00:48

Foto: Archief WOS


Een van de leden van een onlangs opgepakte drugsfamilie is woonachtig in Westland. Navraag bij het Openbaar Ministerie levert op, dat er in de woning van die verdachte geen handelshoeveelheid drugs is gevonden. Er zijn evenmin aanwijzingen dat de familie in Westland dealde.

De 51-jarige vader van het gezin zit al een maand vast voor handel in harddrugs in Den Haag. Kort geleden zijn ook moeder (eveneens 51) en dochter (29) opgepakt. De twee vrouwen blijven in elk geval de eerstkomende 14 dagen vastzitten, zo heeft de rechter-commissaris vrijdag bepaald. Een 76-jarige oma is ook verdachte, maar op vrije voeten.

De zaak kwam aan het rollen na een melding via Meld Misdaad Anoniem. Na het oppakken van de vader bleef het nummer van de bestellijn echter in de lucht en actief. Diens dochter werd zowel met haar moeder als met oma in een auto gezien, vermoedelijk tijdens het dealen van drugs.

Bij doorzoekingen op enkele adressen zijn verschillende hoeveelheden drugs aangetroffen. Ook werden spullen gevonden voor de handel in drugs, zoals weegschalen en zogenoemde ponypacks.

De vader zit momenteel voor 90 dagen in voorarrest. Op 6 november wordt bepaald of moeder en dochter ook langer vast blijven zitten. De oma mag de rest van het onderzoek in vrijheid afwachten. Op 6 januari wordt door de rechtbank bekeken hoe het nu verder moet in deze zaak.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS