Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandse Oudejaarsshow Nico Meijer keert terug in Leuningjes

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zaterdag 6 oktober 2018 13:39

Foto: Nico Meijer - Screenshot YouTube


De Westlandse Oudejaarsshow door Nico Meijer keert terug in zalencentrum de Leuningjes in Poeldijk. Dat heeft bestuursvoorzitter van de Leuningjes Jeanette Hubbeling zaterdagochtend op WOS Radio bekend gemaakt.

“Ik weet niet of ik het mag verklappen, maar ik doe het nu toch maar: de oudejaarsconference van Nico Meijer komt terug,” zei Hubbeling in het radioprogramma Dwars door de Morgen. “Toen Nico kwam kijken naar de zaal was hij zo enthousiast dat hij zei: “Ik wil eigenlijk wel weer zo’n oudejaarsshow gaan doen.” Ik juich dat alleen maar toe. Bovendien: je hebt in het Westland iemand nodig die de politiek af en toe op de hak neemt.”

Het zal de vijfde editie worden van de Westlandse Oudjaarsshow door Meijer. Zijn teksten worden geschreven door Aart van den Berg, net als bij voorgaande edities. De laatste keer was in 2012. Dit jaar wordt de show op 29 december gehouden. Kaartjes bestellen kan via nico@fata-monster.nl.

Een samenvatting van de Westlandse Oudejaarsshow van 2012:


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS