Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandse Roze Ouderen Salon in Poeldijk

vrijdag 13 december 2019
Westlandse Roze Ouderen Salon in Poeldijk

Vrijdagmiddag 13 december zal de Westlandse Roze Ouderen Salon weer plaatsvinden in De Terwebloem in Poeldijk. Elke tweede vrijdag van de maand kleurt de Terwebloem roze. De Roze Ouderen Salon is er voor LHBTI-ouderen (ouderen die lesbisch, homo, biseksueel, transgender of intersex zijn) vanaf 55 jaar. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomsten staat gezelligheid voorop en komen diverse thema’s en onderwerpen aan bod.

Jezelf zijn, één van de kernwaarden van Pieter van Foreest, is tegenwoordig helaas nog steeds niet voor iedereen mogelijk. Als LHBTI-ouderen naar een zorginstelling verhuizen, gaan ze vaak terug de kast in. Ze voelen zich niet veilig, worden gepest of buitengesloten. Uit angst voor negatieve reacties houden bewoners hun identiteit voor zich. Daarom heeft Pieter van Foreest de Roze Ouderen Salon georganiseerd, zodat deze ouderen zich zelf kunnen zijn, open met elkaar kunnen praten en samen leuke activiteiten te doen. Elkaar ontmoeten en ervaringen delen op een gezellige, plezierige, ongedwongen en veilige manier staat hierbij centraal.

Locatie: Terwebloem, Van Bergenhenegouwenlaan 2, Poeldijk

Tijd: 15.00 – 18.00 uur

Toegang gratis. Aanmelden niet nodig.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
ma 27 jan 2019
Op maandag 27 januari organiseert Welzijn E25 samen met theaterschool Koperen Kees,  Fonds Vlaardingen Schiedam en de...
za 08 feb 2019
Korfbalvereniging Valto uit De Lier biedt ouderen de gelegenheid om eens te komen kijken bij een wedstrijd van het 1e...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS