Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WestlandStek voor Geeke de Bruijn

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 11 oktober 2017 15:12


Geeke de Bruijn-Kuyvenhoven uit 's-Gravenzande heeft woensdagmiddag een WestlandStek ontvangen. Zij kreeg deze gemeentelijke onderscheiding ter gelegenheid van haar afscheid van de organisatie 'Klas in de Kas'. Mevrouw De Bruijn was gedurende ruim 20 jaar bestuurlijk actief voor Klas in de Kas, waarvan 16 jaar als voorzitter.


Klas in de Kas brengt de glastuinbouw onder de aandacht van basisschoolleerlingen in de regio door middel van gastlessen, bedrijfsbezoeken en een bezoek aan de bloemenveiling. Hiermee wordt ernaar gestreefd kinderen vertrouwd te maken met het groeien van planten en producten.

De scheidende voorzitter was naast voorzitter ook de contactpersoon voor scholen in Maasdijk en 's-Gravenzande. Daarnaast geeft De Bruijn ook gastlessen en organiseert zij de diverse bedrijfsbezoeken.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS