Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WestlandStek voor Liers bestuurslid Zonnebloem

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 17 februari 2020 17:08


Leonie Boers-van den Berg uit De Lier heeft maandag bij haar afscheid als bestuurslid van De Zonnebloem, afdeling De Lier, een WestlandStek gekregen. Wethouder Piet Vreugdenhil van Westland was aanwezig om haar de zilveren draagspeld uit te reiken.

Mevrouw Boers was dertien jaar bestuurslid, onder meer als vice-voorzitter. Daarnaast coördineerde en organiseerde ze de maandelijkse activiteiten, bezoeken en uitstapjes.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS