Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WestlandStek voor 'Myosotis-dj' Jaap Koene

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 7 februari 2019 12:57

Foto: Thierry Schut


Wethouder Piet Vreugdenhil heeft woensdagavond de WestlandStek uitgereikt aan Jaap Koene. De inwoner van Monster neemt na zestien jaar afscheid als vrijwilliger bij stichting Myosotis Westland.

Koene zette zich sinds 2003 bij Myosotis onder meer in als dj bij de dansavonden. Hier kunnen Westlanders met een verstandelijke beperking vrij dansen en krijgen zij eenvoudige danspassen aangeleerd. Naast dj was hij ook actief als begeleider van dagjes uit met gasten en taxichauffeur bij verschillende activiteiten.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS