Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WestlandStek voor Naaldwijker Leo Vollebregt

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: zaterdag 21 september 2019 14:40

Foto: Kyra Moor


Wethouder Varekamp van Sport heeft zaterdagmiddag de WestlandStek uitgereikt aan Leo Vollebregt uit Naaldwijk. Hij heeft de gemeentelijke onderscheiding gekregen voor zijn jarenlange inzet bij Biljartvereniging 't Groene Hart.

Vollebregt is dertien jaar lid van het dagelijks bestuur van de club, die de laatste jaren is uitgegroeid tot een van de grootste biljartverenigingen van Nederland.

De Naaldwijker organiseert diverse biljarttoernooien. Ook heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het tot stand komen van de nieuwbouw van 't Groene Hart.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS