Archief
Kyra Moor

Kyra Moor

WestlandStek voor Naaldwijker Leo Vollebregt

Wethouder Varekamp van Sport heeft zaterdagmiddag de WestlandStek uitgereikt aan Leo Vollebregt uit Naaldwijk. Hij heeft de gemeentelijke onderscheiding gekregen voor zijn jarenlange inzet bij Biljartvereniging 't Groene Hart.

Vollebregt is dertien jaar lid van het dagelijks bestuur van de club, die de laatste jaren is uitgegroeid tot een van de grootste biljartverenigingen van Nederland.

De Naaldwijker organiseert diverse biljarttoernooien. Ook heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het tot stand komen van de nieuwbouw van 't Groene Hart.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.