Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WestlandStek voor Noviteit-voorzitter Henk Herpers

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: maandag 2 september 2019 20:30

Foto: WOS Archief


Henk Herpers uit Monster heeft maandagavond een WestlandStek opgespeld gekregen tijdens zijn afscheid als voorzitter van Stichting Dorpshuis De Noviteit. Cultuurwethouder Vreugdenhil reikte de speld uit.

Herpers is de afgelopen twee├źntwintig jaar voorzitter geweest van de stichting. Aan het begin van die functie was hij tevens wethouder van de toenmalige gemeente Monster. De stichting van het dorpshuis wil het culturele leven in Monster bevorderen. Het gebouw wordt dan ook door veel maatschappelijke organisaties gebruikt, waaronder een bridgevereniging, muziekschool, Stichting Klimoord en Stichting Welzijn Ouderen.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS