Archief

WestlandStek voor oprichter Alzheimer Café Westland

Marien van den Berg uit Hoek van Holland heeft bij zijn afscheid bij Alzheimer Café Westland de WestlandStek gekregen. Wethouder Piet Vreugdenhil van Westland reikte het speldje uit.

De Hoekenees was in 2002 een van de oprichters van het Alzheimer Café. Inmiddels het is uitgegroeid tot een belangrijke ontmoetingsplaats in de regio voor mensen met dementie en/of betrokkenen die met dementie in aanraking komen. Van den Berg was vrijwilliger en betrokken bij het maandelijkse programma, functioneerde als gespreksleider en was lid van de PR-commissie. Sinds 2015 vervulde hij de functie van coördinator.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.

Categorieen:
Westland Algemeen