Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WestlandStek voor organist Gerard Bal

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 16 september 2018 21:45

Foto: Archief WOS Media


Gerard Bal uit Naaldwijk ontving zondagavond de WestlandStek voor zijn langdurige inzet voor de Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk. Wethouder Piet Vreugdenhil reikte hem de gemeentelijke onderscheiding uit na afloop van de VesperPlus 'Voor Bach en Bal' ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de organist.

Bal is sinds 1968 aan de Oude Kerk verbonden als cantor-organist. Door middel van vele activiteiten op muzikaal terrein heeft hij de kerkelijke gemeenschap gedurende 50 jaar bijgestaan. Ook buiten het Westland heeft Bal zich verdienstelijk gemaakt met zijn muzikale talenten, zo stelt de gemeente.


De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS