Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Wethouder Abee op 18 februari geïnstalleerd

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 15 januari 2020 17:37

Foto: CDA


Albert Abee wordt tijdens de raadsvergadering van 18 februari geïnstalleerd als nieuwe wethouder van Westland. Dat laat CDA-fractievoorzitter Jenny Vermeer weten aan de WOS. Abee is de opvolger van Karin Zwinkels, die eind november vorig jaar opstapte.

De 64-jarige Abee is nu nog wethouder in de gemeente Lansingerland. Hij krijgt in Westland onder andere glastuinbouw in zijn portefeuille. Ook in zijn huidige gemeente houdt hij zich hiermee bezig. Daarnaast wordt hij dorpswethouder voor Honselersdijk en Poeldijk.

Abee liet eerder overigens al weten dat hij niet naar Westland verhuist, maar in Hendrik-Ido-Ambacht blijft wonen. "Nee, ik kom hier halverwege de periode, dus daar is geen sprake van. Ik zal woonplaatsontheffing moeten krijgen", zei hij in december.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS