Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Wethouder Smit bezorgt eerste paspoort aan huis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 2 oktober 2018 14:01

Foto: Dennis van Schie


Wethouder Sonja Smit van Midden-Delfland heeft dinsdagmiddag het eerste paspoort aan huis bezorgd. Dat deed zij bij Ellemieke Wagenaar Hummelinck aan de Looksingel in Den Hoorn.

Het bezorgen van reisdocumenten aan huis of op het werk is nieuw in Midden-Delfland. Het wordt gedaan om de dienstverlening beter te laten aansluiten aan de behoeften van inwoners. Bewoners betalen een klein bedrag extra voor de bezorgservice. Wie zijn paspoort of identiteitskaart gewoon op het gemeentehuis wil ophalen, kan dat overigens nog steeds. Zodra het document klaarligt, krijgt de aanvrager een seintje.

De service bestaat in onze regio al langer. In Hoek van Holland (gemeente Rotterdam) wordt dit al sinds eind 2016 gedaan. In Westland kan het sinds medio vorig jaar.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS