Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Wie draait er op voor vuurwerkschade Maassluis?

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 4 januari 2019 16:01


Forum voor Maassluis heeft vrijdag aan het college van B en W gevraagd hoeveel overtredingen van het vuurwerkverbod er zijn geweest rondom de jaarswisseling. Daarnaast wil de fractie weten tot hoeveel aanhoudingen of boetes dit heeft geleid.

De gemeente heeft sinds enkele jaren een vuurwerkdetectiesysteem ter beschikking. Er is echter nooit bekend gemaakt wat dit de gemeente heeft gekost en in te toekomst nog gaat kosten aan onderhoud. Ook dit wil Forum graag weten.

Verder heeft de fractie nog een vraag over de mobiele camera die is ingezet in het Beethovenpark. Personen probeerden de camera te vernielen en Forum wil weten of deze daders in beeld waren en gepakt zijn.  Als laatste wordt gevraagd wie in het verleden is opgedraaid voor vuurwerkschade in Maassluis.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS