Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Wielrenner Jesper Asselman terug naar Metec-TKH

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 21 november 2019 10:30

Foto: Voor wat betreft het shirt gaat Asselman terug naar links - bron Metec-TKH


Wielrenner Jesper Asselman keert terug naar Metec-TKH, de ploeg waarvoor hij vijf jaar geleden nog uitkwam. De uit Wateringen afkomstige Asselman reed de afgelopen jaren bij Roompot-Charles, maar die wielerploeg is onlangs opgeheven.

In het afgelopen jaar won de 29-jarige Asselman de openingsrit in de Tour of Yorkshire en liet hij zich herhaaldelijk van voren zien in diverse koersen. Desondanks kon hij er niet in slagen om tot een nieuw contract op profniveau te komen. Metec-TKH is een zogeheten continentaal wielerteam.

Teammanager Michel Megens van Metec-TKH zegt: "Normaliter werken wij niet met terugkomende profs, echter voor Jesper maken we een uitzondering. Jesper is een renner die het niet verdient om via de achterdeur afscheid te moeten nemen van het wielrennen."
Bij zijn nieuwe ploeg rijdt ook streekrenner Jason van Dalen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS