Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Winnaars van 2017

De Westlandse Sportprijzen 2017 bestaan uit 7 categorieën waarvoor Westlandse sporters zijn genomineerd. De categorieën zijn: beste sportteam, beste sportvrouw, beste sportman, grootste sporttalent, beste G-sporter, beste sportvrijwilliger en beste sportcoach.
Foto: Rolf van Koppen

Shorttracker Dylan Hoogerwerf en zeilster Anneloes van Veen zijn in WestlandTheater De Naald uitgeroepen tot Sportman en Sportvrouw van het Jaar 2017 in Westland. 

Wateringer Hoogerwerf werd vorig jaar Nederlands kampioen shorttrack en pakte zilver op de 500 meter tijdens het Europees kampioenschap. De Naaldwijkse Van Veen zeilde samen met de Haagse Afrodite Zegers naar goud bij de wereldbekerwedstrijden in Hyeres, Miami en Mallorca. Daarbij kwam ook nog goud op het Europees kampioenschap.

Voetbalvereniging FC 's-Gravenzande, afgelopen seizoen kampioen van de eerste klasse B, werd uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar. De prijs van Sportcoach van het Jaar ging naar de Monsterse Sarina Wiegman, die als bondscoach de Nederlandse voetbalvrouwen aan de Europese titel hielp.
Acrogymmer Kyara Koppert (14) uit 's-Gravenzande werd Sporttalent van het Jaar. G-sporter van het jaar is de slechthorende voetbalkeeper Joost de Kiewit uit Poeldijk. 
Jan Middendorp van voetbalvereniging KMD mag zich Sportvrijwilliger van het Jaar noemen.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS