Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Winst Westlandia in HV-Toernooi; verlies in Westland Cup

Westlandia (zondag) heeft zich dinsdagavond verzekerd van een plaats in de halve finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Een combinatieteam van spelers uit het eerste en tweede elftal versloeg het Haagse VUC, dat de tweede helft grotendeels met tien man speelde, met 3-4. Jeroen Spruijt en Ivailo Staal waren beiden tweemaal trefzeker.

In de halve finale neemt Westlandia het in Rijswijk op tegen Te Werve. Wanneer die wedstrijd gespeeld wordt, is nog niet bekend.

Een ander combinatieteam van de Naaldwijkse derdedivisionist speelde dezelfde avond tegen HVC'10 in de kwartfinale van de Flynth Westland Cup. De Hoekse tweedeklasser trok daarbij met 4-2 aan het langste eind. De doelpunten van HVC'10 kwamen op naam van Jurgen Warbout (2), Michael van den Bos en Robin van den Bos. Angelo Groen en Mark van der Zalm maakten de goals namens Westlandia.

HVC'10 neemt het 30 mei in de halve finale op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Westlandia (zaterdag) en Honselersdijk. Die confrontatie staat volgende week dinsdag op het programma.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS