Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Woningoverval Poeldijk: twee tips over opvallende auto

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: woensdag 3 april 2019 15:30

Foto: de auto die is betrokken bij de overval - beeld politie


De politie heeft twee tips gekregen over een opvallende oranje auto met zwarte velgen en zwart dak. Na een overval begin maart in Poeldijk is de auto gebruikt om in Naaldwijk te gaan pinnen.

In opsporingsprogramma Team West van Omroep West zijn beelden van de auto getoond. Verder werd in de uitzending bekend, dat het slachtoffer van de woningoverval in Poeldijk een week daarvoor óók al is overvallen.

De eerste overval was in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 februari, gepleegd door vijf mannen. Ruim een week later, op maandagavond 4 maart, werd de Poeldijker opnieuw slachtoffer van een overval. Daarbij waren drie of vier daders betrokken.

De overvallers eisten opnieuw geld en mishandelden de man flink om dat te krijgen. Met zijn pincode en zijn pinpas is in Naaldwijk gepind, terwijl de andere daders bij het slachtoffer bleven. In de buurt van de pinautomaat is de oranje auto met zwarte velgen en zwart dak gefilmd. De politie wil graag weten van wie die auto is en waar hij nu staat.

Heb je informatie?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Bel het Team Criminele Inlichtingen: 06-57876279
Tip de politie via WhatsApp: 06-10000012
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS