Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Woonwijk Het Balkon krijgt tweede ontsluiting

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 17 november 2019 12:10

Foto: schetsontwerp ontsluiting Het Balkon


De gemeente Maassluis legt in het tweede kwartaal van volgend jaar een nieuwe verbinding aan tussen woonwijk Het Balkon en het stationsgebied van halte Maassluis-West. Intussen ligt er al een tijdelijk pad voor fietsers en voetgangers.

Politieke partij Maassluis Belang stelde in oktober vragen over de ontsluiting van Het Balkon. Bewoners in de westkant van de wijk moeten nu via het tunneltje bij de Mozartlaan omlopen om bij het station of het winkelcentrum te komen. Onwenselijk, "want nu zie je vanaf het Lage Licht overal 'olifantenpaadjes' over de dijk liggen", aldus de partij eerder.

De gemeente is bekend met de problematiek, zo laat het weten in antwoord op gestelde vragen. "Daarom is er een tijdelijk pad aangelegd en is een definitieve oplossing in voorbereiding", aldus de stad. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS