Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Workshop 'Hoe vind ik mijn juiste (werk)plek' in Maassluis

woensdag 04 september 2019
Workshop 'Hoe vind ik mijn juiste (werk)plek' in Maassluis

Op woensdag 4 september geven Wilma Broeseliske en Atekeh Raisi van Stichting 015NOW uit Delft, speciaal voor werkzoekenden, een interessante workshop bij Stroomopwaarts in Maassluis: Hoe vind ik mijn juiste (werk)plek?

Waar is de juiste (werk)plek voor jou? Hoe weet je dat je op de juiste plek bent? Je bent druk aan het zoeken en aan het solliciteren of hebt momenteel daar totaal geen energie voor. Er gebeurt van alles met je en ook om je heen. Mensen willen van alles van je. Maar wat wil je zelf? Thema’s die tijdens deze workshop aanbod komen zijn: - Van welke systemen ben jij een deel? - Welke patronen herken je bij jezelf? - Hoe vind jij jouw plek? - Hoe zorg ik voor de balans tussen geven en nemen? - En hoe benut ik dat in de praktijk? 

Atekeh en Wilma weten uit eigen ervaring hoe je verstrikt kunt zitten in een situatie en dat je niet gezien of gehoord wordt. Zij hebben veel ervaring op het benutten van het hoofd, hart en handen. Geschoold op het gebied van onder andere Systemisch waarnemen, NLP, Samenwerken en Projectmanagement.

Locatie: Werkleerbedrijf Stroomopwaarts, Industrieweg 106, Maassluis
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Deelname gratis.
Aanmelden is een vereiste via www.debroekriem.nl/event/hoe-vind-ik-mijn-juiste-werkplek-2/

Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS