Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Workshop voor Hoogbegaafde Senioren

woensdag 19 februari 2020
Workshop voor Hoogbegaafde Senioren

Op woensdag 19 februari organiseert Bibliotheek Westland in samenwerking met stichting iQ+ en Seniorenraad Westland, een middag in Bibliotheek ‘s-Gravenzande voor senioren die opzoek zijn naar meer uitdaging.

Noks Nauta, arts en psycholoog, zal vertellen over welbevinden, de zoektocht naar gelijkgestemden en het vasthouden van netwerken. Deze middag geeft zij voor senioren, partners en zorgmedewerkers, een interactieve workshop over hoogbegaafde senioren en hun specifieke zorgvraag. Vragen zoals ‘Hoe ga ik op zoek naar gelijkgestemden?’ ‘Hoe vinden we een zinvolle dagbesteding?’ of voor zorgmedewerkers ‘Waarom heeft deze persoon overal commentaar op?’ komen aan de orde.

Na afloop is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar na te praten.

Locatie: Bibliotheek, Zandeveltplein 26, ’s-Gravenzande
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Prijs: € 5,- voor leden van Bibliotheek Westland en € 7,50 voor niet-leden.
Aanmelden via www.bibliotheekwestland.nl

do 02 apr 2020 t/m ma 06 apr 2020
Tot maandag 6 april 12.00 uur kan iedereen zich aanmelden voor de online workshop Paas-bloemschikken van VU Westland en...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS