Archief

WOS bij Caiway alleen in HD te bekijken

De WOS zendt via Caiway voortaan alleen nog maar uit in HD-kwaliteit. Gevolg is wel dat een kleine groep kijkers die nog geen HD-tv of HD-ontvanger heeft, de WOS mogelijk niet meer kan zien. Via een speciale pagina op de website kan worden nagegaan of de WOS nog te volgen is. Ga daarvoor naar www.WOS.nl/HD

Voor de omroep is een langgekoesterde wens werkelijkheid geworden. Al geruime tijd waren op de website de programma's in HD-kwaliteit te zien, maar de zender werd bij kabelmaatschappijen nog niet op die manier doorgegeven. De WOS is de eerste van alle lokale en regionale omroepen bij Caiway die in hoge kwaliteit wordt uitgezonden.

Teletekst

Op 6 januari heeft de WOS als gevolg hiervan afscheid genomen van teletekst. Het aanpassen van de teletekstcomputer naar HD is een dusdanig kostbare onderneming, dat besloten is met deze vorm van nieuwsvoorziening te stoppen.

Voor kijkers die een abonnement hebben bij KPN, Ziggo, Telfort, XS4All of T-Mobile blijft de WOS voorlopig te zien in de standaardkwaliteit.

Categorieen:
Algemeen