Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WOS lanceert speciale verkiezingspagina: Stemlokaal

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 21 februari 2018 14:53


Over precies een maand kun je weer naar de stembus. Dan kun je stemmen op de kandidaten op de lijsten van diverse politieke partijen. Maar op wie kun je stemmen? En wat willen ze? Om dat overzichtelijk te maken hebben we voor jou een verkiezingspagina gemaakt onder de noemer Stemlokaal.

Zo kun je per gemeente het laatste verkiezingsnieuws volgen, zie je wie de lijsttrekkers zijn en vind je er de verkiezingsprogramma's. De verkiezingspagina wordt in de komende dagen nog verder aangevuld met onder meer een zogeheten Stemschema (waarop je de standpunten van alle partijen over een bepaald thema kunt lezen) en relevante radio- en televisie-uitzendingen.

Vanaf vrijdagavond 23 februari zijn we er ook weer met de wekelijkse van Stemlokaal op WOS TV, waarin we twee lijsttrekkers horen over een groot onderwerp, uitleg krijgen over wat de gemeente nu precies doet en waarin scholieren vragen mogen stellen aan de politici in onze regio. En vanaf 5 maart komen er dagelijks twee lijsttrekkers langs in het Ochtendmagazine op WOS Radio.

Alles over de gemeenteraadsverkiezingen in jouw regio lees je op WOS.nl/Stemlokaal, hoor je op WOS Radio en zie je op WOS TV.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS