Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WOS Plein


WOS Media presenteert: Het WOS Media Plein

De feestweek van Naaldwijk is in volle gang. WOS Media met een groot podium middenin winkelcentrum De Tuinen. Het plein staat dit jaar geheel in het teken van media.

Op het podium staat een glazen kas waarin live radio wordt gemaakt. Bezoekers kunnen een actieve rol spelen. Zo kan men voor de camera een screentest doen nieuwslezer. Ook kan je zelf het nieuwslezen. De opname krijg je mee naar huis! Achter de bekende groene Zomaar-Zomer lijst kan je de groeten doen, de opname daarvan kan je direct op Facebook plaatsen.

Woensdagmiddag was de auditie voor een rol in een televisieprogramma een groot succes. We gingen op zoek naar een jong meisje dat een rol gaat spelen in een televisieprogramma van Jelger de Goochelaar. Het televisieprogramma waarin de winnares gaat spelen, wordt uitgezonden bij meerdere omroepen. Zo´n veertig meisjes deden auditie.

Iedereen die dat wil krijgt de mogelijkheid om zijn of haar boodschap te vertellen op WOS Radio. Daarvoor komt de WOS Radio Groentekist op het podium te staan. In 45 seconden mag je je boodschap aan iedereen vertellen. Bezoekers kunnen heerlijk lounchen op het WOS Plein.

Er zijn tal van optredens van singer-songwriters en bands en er is volop aandacht voor Westlandse streekproducten. Een bekende Westlandse kok laat bezoekers de lekkerste hapjes proeven. Het WOS Plein heeft dit jaar een cross-mediale insteek; radio, televisie, internet en volop social media.

Je vindt het WOS Plein van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 augustus middenin winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk, op woensdag, donderdag en zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur en op vrijdag van 10:00 tot 21:00 uur. Het hele evenement is live te volgen op WOS Radio.

Speel jij een rol in de nieuwe film van Jelger de Goochelaar?
Tijdens het WOS Plein houden we een auditie voor een rol in de nieuwe film van Jelger de Goochelaar. We zoeken een meisje dat tussen 8 en 12 jaar oud is. De auditie wordt gehouden op woensdagmiddag 19 augustus op het podium middenin winkelcentrum De Tuinen.
Wil je meedoen? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS