Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WOS presenteert eigen verkiezingspodcast

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 27 februari 2018 19:52

Foto: Signbiblio


WOS Radio presenteert voor het eerst een eigen podcast. De podcast heet STEMLOKAAL en gaat over de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De eerste aflevering staat online op onze verkiezingspagina en onder dit bericht, aankomende zaterdag volgt de tweede.

In de podcast bespreken Jelmer Lelieveld en Bas Booister wat er in de afgelopen week is gebeurd op het gebied van de gemeentelijke politiek. Welke debatten zijn er geweest en wat viel er op? In de eerste uitzending wordt de behandeling van de Westlandse kustvisie besproken met journalist Evelyne Lammerding van Het Hele Westland.

 
Verder vertelt Susan de Boer van COC Haaglanden meer over de uitkomst het Roze Raadsdebat in Wateringen en je hoort een reportage over een onderzoek van de WOS naar hoe raadsleden denken over hun werk.
 
Een podcast is een soort radio-uitzending maar dan online en zonder muziek tussendoor. De toon is vaak persoonlijker en de inhoud staat er centraal. Vaak luisteren mensen een podcast op hun telefoon onderweg naar het werk of op een vrij moment in het weekend. De lengte van een podcast kan verschillen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS