Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WOS Radio organiseert drie verkiezingsdebatten

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 24 januari 2018 11:13


WOS Radio komt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart met drie verkiezingsdebatten. Voor twee daarvan wordt samengewerkt met onze mediapartners Omroep West en RTV Rijnmond. Door middel van de verkiezingsdebatten hoopt de WOS het voor luisteraars inzichtelijker te maken wat de verschillen tussen de politieke partijen in de regio zijn.

De debatten zijn op 13, 14 en 15 maart te horen tussen 18.00 en 19.00 uur op WOS Radio. Op 13 maart is het eerste debat, dat van Westland in café De Witte in 's-Gravenzande. Een dag later volgt het verkiezingsdebat voor Maassluis in café De Waker. Ten slotte wordt er op 15 maart met Midden-Delflandse partijen gedebatteerd in café Delfland in Den Hoorn. Geïnteresseerden zijn welkom om het debat bij te wonen.
 
Overigens heeft de WOS nog meer in petto voor de verkiezingen. Zo zal net als vier jaar geleden het informatieve programma Stemlokaal te zien zijn op WOS TV, schuiven alle lijsttrekkers aan in het programma Het Ochtendmagazine op WOS Radio en zenden we via TV live uit op de avond van de verkiezingsuitslag vanuit de drie gemeentehuizen in onze regio.
 
Hoek van Holland
Ook inwoners van Hoek van Holland zullen via WOS Radio en WOS TV uitgebreid geïnformeerd worden over de verschillende partijen die meedoen met de verkiezingen voor de gebiedscommissie.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS