Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WOS Radio volgt de eindexamens op de voet

Het was woensdag 15 juni een spannende dag voor eindexamenleerlingen, want de uitslagen werden bekend. Verslaggeefster Diana de Bruijn ging langs bij ISW Irenestraat in Poeldijk.

Verslaggever Bjorn van Velden ging langs bij de Dalton en ISW Hogeland in Naaldwijk en bij ISW Gasthuislaan en ISW Sweelicklaan in 's-Gravenzande. 

De examens: een terugblik
WOS Radio volgde de eindexamens op de voet.


 
23 mei: leraar scheikunde over examen NASK 2
Vandaag stond voor MAVO leerlingen het examen NASK 2 op het programma. Verslaggever Bjorn van Velden sprak met scheikund leraar Jansen over het examen.  


22 mei: opluchting na examen biologie

Voor verschillende eindexamenleerlingen op het Groene Lyceum in Naaldwijk stond vandaag biologie op het programma. Verslaggever Diana de Bruijn trof na afloop leerlingen die duidelijk opgelucht waren.
 
 
19 mei: NASK op het Floracollege in Naaldwijk
Bij het eindexamen stond vandaag onder andere NASK op het programma. NASK is het combinatievak natuurkunde / scheikunde. Bjorn van Velden vroeg de leerlingen van het Floracollege in Naaldwijk hoe het is gegaan.


  
18 mei: Economie op ISW Irenestraat in Poeldijk
Examen op ISW Irenestraat: Timo en Bad geen examenstress na Economie.

 
17 mei: Engels op ISW Gasthuislaan
WOS Radio volgt de eindexamens op de voet. Op het ISW Gasthuislaan in 's-Gravenzande stond vandaag Engels op het programma. Verslaggever Bjorn van Velden ging langs.

  
16 mei: Eindexamen bij het Dalton in Naaldwijk
De eindexamens zijn in volle gang. Verslaggever Bjorn van Velden is vandaag bij het Dalton in Naaldwijk.  
15 mei: Duits
De Havo- en VWO-leerlingen van het Revius College in Maassluis maken hun examen in de gymzaal van Lentiz VMBO. Verslaggeefster Diana de Bruijn ging langs en vroeg de leerlingen hoe ze zich hebben voorbereid.

   
12 mei: Geschiedenis
Vrijdag stond geschiedenis op het programma. Diana de Bruijn was erbij.

  
11 mei (middag): Terugblik geslaagde examenstunt
Donderdag organiseerden de examenleerlingen van ISW Sweelincklaan de examenstunt. Aan het eind van de dag blikt verslaggever Bjorn van Velden terug op de geslaagde dag.

  
11 mei (ochtend): Examenstunt op ISW Sweelicklaan
Vrijdag starten de eindexamens op ISW Sweelincklaan. Vandaag houden de examenleerlingen hun examenstunt. Het werd een groot, spannend feest. Verslaggever Bjorn van Velden nam een kijkje.
   
10 mei: De examens zijn gestart op ISW Gasthuislaan
Vandaag zijn de examens begonnen. Verslaggever Bjorn van Velden ging naar ISW Gasthuislaan en wachtte de leerlingen op toen ze uit het examenlokaal kwamen.

 
Doe je examen en wil je dat Bjorn en Diana bij jou op school langskomen? Mail naar examenstress@wos.nl


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS