Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WV organiseert lezing ter nagedachtenis aan overleden raadslid

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 8 februari 2019 17:14

Foto: WOS Media


Westland Verstandig gaat jaarlijks een lezing organiseren om de herinneringen aan het vorig jaar overleden raadslid Leo Geubbels levend te houden. De Honselersdijker overleed in oktober vorig jaar op 62-jarige leeftijd na een tijd lang ziek te zijn geweest. De eerste Leo Geubbels-lezing wordt gehouden door oud-wielrenner Gert Jakobs en gaat over de relatie tussen topsport en lokale politiek.

Jakobs is volgens de partij een passende spreker omdat hij net als Leo enthousiast, eerlijk, recht voor zijn raap, hard werkend en markant is. Ook wordt er tijdens de lezing stilgestaan bij de start van het nieuwe jaar. De lezing is gratis en wordt op 22 februari om 19.30 uur gehouden in Brasserie De Dames in ‘s-Gravenzande. Wie er bij wil zijn kan dat laten weten op info@duijsens.net of 06-53401068.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS