Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Yvette Broch stopt voorlopig met handbal

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 3 augustus 2018 19:20

Foto: Archief WOS Media


De Monsterse handbalster Yvette Broch (27) stopt voorlopig met haar sport. Zij heeft het bestuur van haar Hongaarse club Györi laten weten dat zij onvoldoende energie heeft om aan het nieuwe seizoen te beginnen. De club is er van overtuigd dat Broch na een pauze zal terugkeren.

Broch, de meest succesvolle Westlandse handbalster aller tijden, heeft haar besluit vrijdagmiddag bekendgemaakt in een door de club belegde persconferentie.Haar beslissing komt niet als een complete verrassing. Onlangs heeft de cirkelspeelster afgezegd voor twee interlands. Broch voelde zich na een lang en zwaar seizoen bij Györi niet fit.


"Afgelopen seizoen heb ik veel van mijn lichaam gevraagd", verklaart Broch. "Het was het beste jaar uit mijn carrière. We hebben alle prijzen gewonnen met de club. De manier waarop we dat hebben gedaan ben ik erg trots op, maar het is heel zwaar geweest. Op dit moment heeft mijn lichaam rust nodig. Mijn gezondheid gaat boven alles", stelt Broch.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS