Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zaalhandbal dames: Westlandia weet weer niet te winnen

Door: Marco Streefland

Gepubliceerd op: zondag 8 oktober 2017 19:46

Foto: Westlandia


Westlandia presenteerde zich voor eigen publiek, maar kon geen punt bijschrijven. De reserves opende de competitie met een gelijkspel.

Tweede divisie B
Na Velo en Verburch kreeg WPK/Westlandia de gelegenheid om de eerste punten voor de regio in deze divisie te halen. In de Sosefhal ontving de Naaldwijkse ploeg Nieuwegein en startte niet goed aan de wedstrijd. Toch wist de thuisploeg de achterstand van drie doelpunten weg te poetsen. Toch wist Nieuwegein uit te lopen naar een voordelige ruststand van 14-20. Na de pauze vergrootte Nieuwegein de marge naar tien treffers (15-25), waarna Westlandia alle schroom van zich afgooide en ging handballen. Dit leverde een inhaalrace op die bij 28-24 stokte. Nieuwegein herpakte zich en speelde de wedstrijd gecontroleerd uit en won met 34-28. Volgende week gaat Westlandia op visite bij Dongen.

Hoofdklasse C
De eerste competitiewedstrijd leverde voor de reserves van WPK/Westlandia een punt op. In de thuiswedstrijd in de Sosefhal eindigde de wedstrijd tegen sc Twist in een 19-19 gelijkspel.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS