Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zaalhandbal: regioploegen verliezen allemaal

Door: Marco Streefland

Gepubliceerd op: zondag 11 maart 2018 19:47

Foto: Paul Vis Sjoerd Verlaan gaat richting doel van Olympia89


Westlandia is zonder te spelen alleen koploper geworden in de hoofdklasse. De reserves van Quintus bij zowel de heren als dames verloren hun wedstrijd. De reserves van Westlandia (dames) verloren eveneens.

 

Eerste divisie
Met nog één speeldag te gaan, zijn de reserves van Kras/Volendam kampioen geworden. De reserves van Wematrans/Quintus verloren in de Eekhouthal van de combinatie Olympia’89/DOS. De bezoekers wonnen met 32-27. De ruststand was 14-13 in het voordeel van de ploeg uit Oss. Bij Quintus scoorde Sjoerd Verlaan zes treffers. De Heulse ploeg staat op de tweede plaats.

Omdat het derde team van Aalsmeer niet mee mag doen aan de nacompetitie neemt Quintus de periode over van Aalsmeer. Voor de nacompetitie zijn geplaatst: Havas, WHC, Olympia’89 en Quintus.

Hoofdklasse C
WPK/Westlandia staat met nog drie speelronden alleen op kop. Mede-koploper Helius liep vanmiddag tegen puntverlies aan. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft Westlandia één punt voorsprong op Helius.

Dames

Eredivisie
Virto/Quintus speelt in de kwartfinale om het Nederlands kampioenschap tegen Borhave. De winnaar van de tweeluik plaatst zich voor de halve finale. Tegenstander is dan landskampioen Succes Schoonmaak/VOC. Quintus en Borhave spelen volgende week de eerste wedstrijd in Borne. Twee weken later volgt de return in Kwintsheul.

Eerste divisie
Na een goede wedstrijd tegen Handbal Venlo moesten de reserves van Virto/Quintus genoegen nemen met een nederlaag tegen Fortissimo. In Cothen was het een wedstrijd met veel doelpunten, althans in de eerste helft. De ruststand was 9-7 in het voordeel van Quintus. Na de pauze kwamen beide teams meer tot score en won Fortissimo de wedstrijd met 25-17. Quintus zakt van plaats twee naar plaats drie.

Hoofdklasse D
De reserves van WPK/Westlandia konden het niet bolwerken tegen VHC’13.In sporthal De Pijl wonnen de bezoekers met 26-15. Westlandia staat op een zevende plaatsen heeft vier punten voorsprong op de nummer voorlaatst (p/d-plaats). Met nog drie wedstrijden te gaan, moet Westlandia minimaal nog drie punten pakken om veilig te zijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS