Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zaalvoetballers FC Westland winterkampioen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 14 december 2019 07:52

Foto: FC Westland


De zaalvoetballers van FC Westland hebben zich vrijdag gekroond tot winterkampioen in de topklasse B. De ploeg won zelf met 10-0 van Watergras, terwijl de eerste achtervolger OACN Boys met 7-6 verloor van nummer 3 Feyenoord 2. Daardoor heeft het nu een voorsprong van 4 en 5 punten op die twee ploegen. Het winterkampioenschap betekent ook winst van de eerste periode.

De ploeg van coach Naim el Yousfi kan terugkijken op een succesvol 2019. In april werd de titel in de hoofdklasse binnen gehaald en ook één niveau hoger speelt het mee om de hoofdprijs: het kampioenschap én promotie naar de eerste divisie. Op dat niveau speelde de ploeg twee seizoenen geleden ook, toen het nog uitkwam onder de vlag van SV Honselersdijk.


De competitie wordt op 24 januari hervat met een wedstrijd tegen HMC, tot nu toe de enige ploeg die van FC Westland kon winnen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS