Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zaalvoetballers Honselersdijk nog zeker een maand uit competitie

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 12 januari 2018 16:27

Foto: WestlandsMediaGroep 1


Het eerste zaalvoetbalteam van SV Honselersdijk mag nog zeker tot en met 10 februari niet in competitieverband in actie komen. Die sanctie heeft de KNVB de club opgelegd naar aanleidingen van gebeurtenissen rond de uitwedstrijd bij Texel'94 op 8 december. Inmiddels is duidelijk dat enkele spelers worden beticht van het uiten van 'grof taalgebruik' richting de arbitrage.

Het bestuur van de vereniging laat op de eigen website weten, dat het zich niet kan vinden in hetgeen ten laste is gelegd en verzoekt de voetbalbond om extra onderzoek. "Tot op heden is SV Honselersdijk zoekende naar wat er exact is voorgevallen, verklaringen van arbitrage en betrokkenen kennen op dit moment nog diverse tegenstrijdigheden. Op de vragen die wij medio december gesteld hebben om als vereniging tot een oordeel te komen heeft de KNVB tot op heden nog geen antwoord gegeven."

De trainer van tegenstander Texel'94 zei eerder tegenover WOS Media dat er tijdens en na de wedstrijd niets negatiefs is voorgevallen. Een woordvoerder van de KNVB meldt aan WOS Media: "Dit onderzoek loopt nog. Hangende het onderzoek mag SV Honselerdijk niet in actie komen."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS