Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zanger Rob de Nijs stopt met optreden

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 17 september 2019 08:23

Foto: archief


De val van het podium van zanger Rob de Nijs tijdens de wielerronde van Naaldwijk is vermoedelijk ontstaan door de ziekte Parkinson. Landelijke media maakten dinsdagochtend bekend dat de zanger vanwege deze ziekte stopt met optreden.

De zanger viel tijdens het zingen van het nummer 'Banger Hart' van het podium. Deze val werd gefilmd en gedeeld via sociale media. Rob de Nijs reageert in de Telegraaf op dat filmpje. Hij neemt de maker daarvan niets kwalijk, maar zegt dat het er bij hem en zijn familie flink in heeft gehakt. De zanger kreeg namelijk veel negatieve reacties van mensen. Zo zou hij dronken zijn geweest en dat terwijl de zanger, naar eigen zeggen, nooit drinkt voor een optreden. De Nijs gaat nog een CD opnemen om zijn lange succesvolle carriĆØre goed af te sluiten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS