Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zangeres bekritiseert Hoekse Lijn met lied

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 6 februari 2019 15:27

Foto: YouTube


Vlaardingse zangeres Sandy Struijs heeft een komisch lied gemaakt over de vertraging van het project Hoekse Lijn, genaamd 'Op de metro'. In het lied beschrijft en bekritiseert ze hoe de aanleg van de Hoekse Lijn negen maanden zou duren, maar ondertussen al zo'n twee jaar in beslag neemt. "Het duurde steeds een beetje langer, ik word alsmaar wat banger dat die metro nooit zou gaan."

Sandy gaat zelf nooit met het openbaar vervoer, maar kan zich goed inleven in mensen die problemen ondervinden van alle vertragingen. Op de vraag wat voor reacties ze krijgt, zegt ze grappend: "Ondertussen is meneer Visser door mij opgestapt." 

Ze krijgt alleen maar leuke reacties en het filmpje wordt veel gedeeld. "Ik heb geen ambitie om beroemd te worden, ik vind het gewoon leuk om te doen", aldus Struijs.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS