Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zaterdagopenstelling Honselse bieb onder druk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 5 november 2018 16:27

Foto: Oud-directeur Marcel Vos in de Honselse bieb


De bibliotheek in Honselersdijk is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, anders komen de openingsuren op zaterdag in de problemen. "Het zou heel jammer zijn als we deze doelgroep (vaders/mannen) niet meer kunnen bedienen in hun eigen kern."

De bieb is gevestigd in basisschool 't Startblok en is open op woensdag- en vrijdagmiddag en op zaterdagochtend. "We zien met name gezinnen en veel vaders met kinderen op de zaterdagmorgen in onze bibliotheek", zegt PR-medewerker Louise van Arkel, die aangeeft dat er juist op die zaterdagochtend vrijwilligersproblemen zijn.

Als de bezetting niet beter wordt, kan de bibliotheek nog maar één zaterdag in de maand open. "Natuurlijk kan iedereen bij alle andere bibliotheken in het Westland terecht, maar het is juist zo fijn als je in je eigen kern je boeken en dvd's kunt ophalen!"


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS