Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zaterdagvoetbal: HVC'10 wint Waterwegderby

Excelsior Maassluis won in en tegen Barendrecht en wist weer de nul te houden. FC 's-Gravenzande speelde gelijk, maar liep toch uit op Nootdorp. Westlandia verloor in Rotterdam van sportclub Feyenoord. HVC'10 won van VDL. Lyra en Honselersdijk sprokkelden een punt om lijfsbehoud, waar sportclub Monster en VDL geen punt haalden.

Tweede Divisie
Excelsior Maassluis heeft voor de vierde keer dit seizoen een 2-0 overwinning behaald in een uitwedstrijd. In en tegen Barendrecht won Excelsior Maassluis en wist voor de elfde keer te eindigen zonder een tegentreffer. Na koploper Jong AZ is Excelsior Maassluis de nummer twee op de ranglijst in uitwedstrijden. De tricolores hebben 25 punten van de in totaal van 41 punten in een uitwedstrijd gehaald. Excelsior Maassluis staat op plaats vijf.

Eerste klasse B
In de strijd om het kampioenschap heeft FC ’s-Gravenzande één punt overgehouden aan het uitduel tegen SVC’08. Met een beetje meer geluk hadden dit drie punten kunnen zijn, maar onder meer paal stond succes in de weg. Mede-koploper Nootdorp verloor, waardoor FC ’s-Gravenzande nu met één punt voorsprong op Nootdorp aan de leiding gaat. Het is al weer de achtste speelronde op plaats één. Over twee weken wacht de topper tegen nummer drie sportclub Feyenoord.

Westlandia wist tegen hetzelfde Feyenoord geen punt over te houden. De Naaldwijkers hadden stille hoop op een eventuele stunt, maar werden geklopt door de enige treffer van de Rotterdammers in de eerste helft. Westlandia staat nu tiende en heeft nog maar vier punten voorsprong op de eerste p/d-plaats.

Tweede klasse C
In het degradatieduel tegen Kethel Spaland heeft Lyra een punt overgehouden. Op sportpark De Zweth eindigde het treffen in een 1-1 eindstand. De bezoekers leggen zich als hekkensluiter nog niet neer bij een degradatie en sprokkelen langzaam de punten bijeen. Lyra haalde zo weer een punt in de strijd om lijfsbehoud. Lyra blijft negende en staat nu drie punten voor op de eerste p/d-plaats en deze plaats is ingeruimd voor sportclub Monster.

Op sportpark Polanen leed de thuisploeg de achtste nederlaag van het seizoen. Vlaardingse CWO was met 1-0 te sterk. Sportclub Monster verloor voor de zevende keer dit seizoen zonder een doelpunt te maken.

De Waterwegderby tussen HVC’10 en VDL resulteerde in een driepunter voor HVC’10. Op sportpark De Rondgang kon voor het eerst na twee nederlagen op rij weer de handen de lucht in voor de thuisploeg. VDL daarentegen leed de tweede nederlaag op rij. HVC’10 blijft zesde en ijkt nagenoeg veilig. VDL staat achtste en heeft drie punten voorsprong op sportclub Monster.

Honselersdijk sprokkelde weer een punt. De degradatiewedstrijd tegen Soccer Boys eindigde in 1-1. Hierdoor blijft Honselersdijk zes punten voorsprong houden op de eerste degradatieplaats en blijft tiende staan met twee punten voorsprong op sportclub Monster.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS