Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zaterdagvoetbal: sportclub Monster verrast tegen koploper

Sportclub Monster heeft een punt overgehouden aan het treffen tegen de koploper. VDL kwam sterk uit de startblokken. FC 's-Gravenzande pakte drie waardevolle punten en dat gold ook voor Westlandia. Excelsior Maassluis en HVC'10 deelden de punten. Honselersdijk verloor van een titelkandidaat.

Tweede divisie
Voor de vijfde keer dit seizoen heeft Excelsior Maassluis met een 1-1 eindstand de punten gedeeld met de tegenstander. Aan de Lavendelstraat was het druk met toeschouwers die de jonge talenten van Jong Sparta aan het werk wilden zien. De tricolores leidden halverwege de wedstrijd met 1-0. De Rotterdammers kwamen na ruim 22 minuten spelen in het tweede bedrijf langszij. Vlak voor tijd kreeg de thuisploeg de mogelijkheid om de overwinning te pakken, maar de inzet verdween over de goal van Sparta. Excelsior Maassluis stijgt van plaats zes naar plaats vijf.

Eerste klasse B

FC ’s-Gravenzande is de eerste wedstrijd na de winterstop zonder kleerscheuren doorgekomen. Bij Voorschoten’97 won de koploper met 2-1. Voor de vierde keer op rij scoorde FC ’s-Gravenzande twee keer in een wedstrijd en leverde dat tevens een overwinning op. Nummer twee Nootdorp kwam niet in actie, zodat de voorsprong van de koploper vier punten bedraagt op Nootdorp en sc Feyenoord.

Westlandia pakte drie belangrijke punten tegen Forum Sport en loopt hierdoor weg van de onderste plaatsen. Voorafgaand aan het duel hadden beide ploegen evenveel punten. Jasper van Dijk werd de matchwinner aan Naaldwijkse zijde. Het was de derde wedstrijd die met 1-0 gewonnen werd.

Tweede klasse C
VDL is uit de startblokken geschoten en zette een knappe 4-0 overwinning neer tegen DSO. In Maassluis kreeg middenmoter DSO geen voet aan de grond. Voor DVL zijn het kostbare punten in strijd om lijfsbehoud zeker nadat bleek dat sportclub Monster en UVS ook een punt hadden behaald. Deze drie ploegen staan op een gedeelde negende plaats.

Sportclub Monster haalde op de valreep een punt tegen Te Werve. De Rijswijkse ploeg is na de 2-2 niet alleen koploper meer. DoCos heeft de Rijswijkse titelkandidaat ingehaald. Te Werve kwam op sportpark Polanen op een 2-0 voorsprong. In de laatste vijf minuten kwam de thuisploeg twee keer tot scoren en behaalde zodoende het zesde gelijkspel van het seizoen. Van deze zes puntendelingen eindigde een wedstrijd vier keer in 2-2.

HVC’10 kreeg op sportpark De Rondgang UVS op bezoek. De thuisploeg kwam niet verder dan een 1-1. Dit was de derde keer dit seizoen dat een wedstrijd in 1-1 eindigde voor HVC’10. De Hoekse ploeg staat op plaats vijf met vijf punten achterstand op de koplopers.

Honselersdijk heeft zich goed geweerd bij titelkandidaat DoCos, maar moest toch toezien dat de thuisploeg met de drie punten aan de haal ging. Voor de Honselse ploeg was het al weer de vierde nederlaag op rij. Honselersdijk blijft op plaats acht staan.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS