Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zaterdagvoetbal: sportclub Monster weet weer wat winnen is

Excelsior Maassluis won weer en deed met een cleansheet. Westlandia en FC 's-Gravenzande hielden eveneens de nul. De Naaldwijkers wonnen de streekgenoot speelde gelijk. Sportclub Monster won en was daar het gelukkigst mee in de onderste regionen. HVC'10 won bij Lyra en VDL won eveneens. Honselersdijk wist weer niet te winnen.

Tweede divisie
Voor de tiende keer dit seizoen wist Excelsior Maassluis het eigen doel schoon te houden. Daarnaast won het voor de derde keer met 3-0. In en tegen Hardenberg stonden de tricolores na 19 minuten al op een comfortabele 2-0 voorsprong. Na de pauze werd de eindstand op het scorebord gezet. Excelsior Maassluis blijft op een tweede plaats staan achter koploper Jong AZ.

Eerste klasse B
Na vijf overwinningen op rij moest FC ’s-Gravenzande puntverlies accepteren. De ’s-Gravenzandse ploeg kwam tegen Sportlust '46 niet verder dan 0-0. Dit was de eerste keer dit seizoen dat een wedstrijd in 0-0 eindige en het was pas de tweede wedstrijd waarin FC ’s-Gravenzande niet tot score kwam. FC ’s-Gravenzande blijft koploper en heeft drie punten meer dan sportclub Feyenoord.

Westlandia hield voor de zevende keer de nul en dat was voldoende om drie punten te pakken tegen Vitesse Delft. Op sportpark De Hoge Bomen won de thuisploeg met 2-0. Westlandia stijgt een plaats op de ranglijst en staat nu achtste.

Tweede klasse C
Sportclub Monster wist na zeven wedstrijden zonder overwinning eindelijk weer een driepunter te pakken. Op sportpark Polanen won de thuisploeg met 2-1 van RCL en steeg daardoor weer een plaats op de ranglijst en staat nu achtste. RCL was de nummer vier van de ranglijst.

De streekderby tussen Lyra en HVC’10 eindigde op sportpark De Zweth in een 3-0 overwinning voor de kustbewoners. Voor Lyra was het de derde nederlaag in vijf wedstrijden en blijft twaalfde staan. HVC’10 blijft ook steady en staat zesde.

VDL wist net als sportclub Monster drie belangrijke punten te pakken. Hekkensluiter Kethel Spaland werd met 5-2 verslagen. Het was de tweede overwinning na de winterstop uit drie wedstrijden. Het was de vijfde zege voor VDL, dat nu achtste staat.

Promovendus Honselersdijk is het helemaal veen kwijt. Op sportpark De Strijphorst leed voor de zesde keer op rij puntverlies. Uit deze serie werd maar één schamel puntje verzameld. Nu bleek UVS met 4-1 te sterk. Honselersdijk zakt drie plaatsen en staat nu elfde.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS