Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zeemeermin steelt de show

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: vrijdag 18 oktober 2019 17:10

Foto: Andr de Graaf


Wie over het strand van Hoek van Holland of Westland wandelt, heeft kans een zeemeermin tegen het lijf te lopen. De 32-jarige Chantal uit Hendrik-Ido-Ambacht komt geregeld naar onze kust, omdat ze het strand hier zo schoon vindt. Bovendien is het decor uitstekend voor haar fotoshoots.

Als Chantal op jonge leeftijd naar de film De Kleine Zeemeermin kijkt, is ze verkocht. Zwemmen met een echte zeemeerminnenstaart wil zij ook. En wat blijkt? Op internet stikt het van de zwemlessen waarbij je met een staart het water in kan.


Via een Facebookgroep stuit ze op een tweedehandsstaart van ongeveer 15 kilo, die ze in haar achterbak vervoert. Ze neemt hem niet alleen mee naar de kust voor shoots, ook zwemt ze ermee tussen autowrakken in een speciaal zwembad.

Mermaid Isa
Wie benieuwd is geworden naar de foto's, kan een kijkje nemen op haar Instagram-account.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS