Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zeker vijftien gewonden bij brand boven grillroom in Naaldwijk

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 12 mei 2019 04:26

Foto: Regio15 en inzetje District8


In een woning aan de Molenstraat in Naaldwijk, boven Grillroom Pizzeria Perfect, is in de nacht van zaterdag op zondag een grote brand uitgebroken. Zeker vijftien personen zijn daarbij gewond geraakt, zo laat een woordvoerder van de brandweer desgevraagd weten. Zeven van hen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, onder wie een baby. Onduidelijk is wat de toestand van de slachtoffers is.

De eerste brandmelding kwam rond 03.45 uur bij bij de brandweer binnen. Zo'n 45 minuten later kon het sein ' 'brand meester' worden gegeven, waaruit mag worden opgemaakt dat de brand onder controle is. Diverse hulpdiensten uit de hele omgeving zijn op de melding afgekomen, onder meer om mensen uit het pand en van het dak van het gebouw te halen. Ook omstanders zouden met ladders hebben geholpen bij het ontsnappen uit de woning.

Bij de brand is flink wat rook vrijgekomen. Omwonenden die er last van hebben, wordt geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en de mechanische ventilatie uit te zetten. Waardoor de brand is ontstaan, is nog onbekend.


De schade aan de woning en de shoarmazaak is groot.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS