Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

ZIN in YIN: Yoga, dans en klankreis in 's-Gravenzande

zaterdag 21 maart 2020
ZIN in YIN: Yoga, dans en klankreis in 's-Gravenzande

Om de hulp aan vluchtelingen op Lesbos financieel te ondersteunen, organiseren Bianca Moor, Martine de Bruijn en Elizabeth Gyoyal op zaterdag 21 maart een middag met yoga, dans en een ‘klankreis’. Het evenement, ‘ZIN in YIN’ genoemd, vindt plaats in Yogastudio Westland in ‘s-Gravenzande.

Het evenement is een van de acties waarmee een bijna geheel Westlands team € 8000 euro wil inzamelen voor de vluchtelingenkampen op Lesbos. Het team gaat in april een week lang de stichting Because We Carry ondersteunen op het Griekse eiland.
Bianca Moor is een van de teamleden. Zij organiseert het ZIN in YIN-evenement samen met Martine de Bruijn van Up to Grow en Elizabeth Gyovai van Gyovai Massages. Lucia de Jong, eigenaar van Yogastudio Westland, stelt haar studio gratis ter beschikking. 

Het ZIN in YIN-evenement wordt een middag met ontspannende yin yoga, een ‘klankreis’ en dans. Om - letterlijk en figuurlijk - in beweging te komen en zo ook de lente en nieuw leven te vieren.

Locatie: Yogastudio Westland, Hyacinthstraat 24a, ’s-Gravenzande
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Prijs: Er wordt een minimale donatie van € 25,- gevraagd.
Aanmelden kan via bianca_moor@hotmail.com.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS