Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zo komt het nieuwe Van der Valk bij Den Hoorn eruit te zien

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 20 maart 2020 09:31

Foto: Impressie Lodewijck Groep


Het nieuwe Van der Valk-hotel in de Harnaschpolder in Den Hoorn krijgt ongeveer 142 kamers en een restaurant/bar, vergader- en congreszalen en wellness-faciliteiten op de eerste verdieping. Daarnaast wordt een parkeerterrein met 415 plekken aangelegd. Dat blijkt uit het ontwerpbestemmingsplan 'Vastgoedzone Harnaschpolder - Noord', dat sinds vrijdag zes weken lang ter inzage ligt.

Het nieuwe hotel komt te liggen tussen de A4, het uiteinde van de Wippolderlaan (N211) en de afvalwaterzuiveringsinstallatie. Het terrein is ongeveer 2.500 m2 groot, met veel groen aan de randen. Het hotel wordt ongeveer 38 meter hoog.

Het hotel krijgt de naam Hotel Delft A4. De bouw begint naar verwachting in de loop van dit jaar. Aanvankelijk was het overigens de bedoeling dat-ie in 2019 al open zou gaan, maar dit bleek niet haalbaar.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS