Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zoekactie in Wollebrand naar vermiste vrouw

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 13 november 2017 13:49

Foto: Dennis van Schie


Buurtbewoners uit de Burgemeesterswijk in Honselersdijk starten maandagmiddag een zoekactie naar de 67-jarige vrouw, die sinds zaterdagavond wordt vermist uit de Noorduynkade. Samen kammen zij het natuurgebied in de Wollebrand uit.

De groep zoekers bestaat uit zeker vijftien buurtgenoten en mogelijk ook een speurhond. "Hopelijk vinden wij haar nog levend", zegt initiatiefnemer Michel Romijn. De zoekactie start om 16.00 uur bij de parkeerplaats aan de Broekpolderlaan. Mensen die mee willen speuren, zijn van harte welkom.

Zondagmorgen is via Burgernet een bericht uitgezonden met informatie over de vrouw. Zij is 1.70 meter lang en heeft kort grijs haar. Bij haar vermissing droeg zij een groene jas, een donkere spijkerbroek en dameslaarzen. Opvallend is, dat zij haar arm in het gips had.

Update 15.29 uur:
De politie heeft met een bootje het water bij de Johan van Oldebarneveldtstraat afgezocht, maar niets gevonden.

Update 16.00 uur:
De zoekactie is van start gegaan. Enkele tientallen mensen zoeken mee. De groep is in tweeën gesplitst. De ene helft doorzoekt de voorkant van het gebied, de andere helft loopt in de richting van de waterskibaan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS