Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zomeravondconcert A Nocte Temporis in ‘t Woudt

zaterdag 17 augustus 2019
Zomeravondconcert A Nocte Temporis in ‘t Woudt

Op zaterdag 17 augustus geeft het ensemble A Nocte Temporis, dat bestaat uit tenor Reinoud van Mechelen, fluitiste Anna Besson, gambist Salomé Gasselin en klavecinist Marc Meisel, een Zomeravondconcert in de kerk van het dorpje ’t Woudt.

Reinoud Van Mechelen, samen met Anna Besson oprichter van A Nocte Temporis, behaalde in 2012 zijn Master diploma op het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de klas van Dina Grossberger. In 2017 werd hij bekroond met de prestigieuze Caecilia Prijs als Jonge Musicus van het Jaar van de Vereniging van de Belgische Muziekpers. Reinoud geeft concerten op belangrijke internationale podia.

A Nocte Temporis brengt het programma ‘Erbarme dich’ met werken van Johann Sebastian Bach. Erbarme dich doet velen denken aan de bekende alt-aria uit de Matheuspassie van J.S. Bach. Het is echter ook een aria voor tenor en traverso uit Cantate BWV 55. Reinoud Van Mechelen en fluitiste Anna Besson hebben rond deze aria en enkele andere aria’s van Bach een programma samengesteld waarin de stem en de fluit, ondersteunt door de viola da gamba en het klavecimbel, de dialoog aangaan. Ook worden er door de verschillende instrumenten solowerken gespeeld.

Locatie:  Woudtse Kerk,  ’t Woudt 25, Schipluiden
Tijd: 20.00 uur
Prijs: € 20,00 inclusief consumptie in koffiehuis De Hooiberg
Kaarten reserveren kan via www.concertentwoudt.nl

zo 25 aug 2019
Zondag 25 augustus speelt het power-trio Sweet Mary Jane bij Fort 1881 in Hoek van Holland tijdens Fort 1881 Sunday...
zo 01 sep 2019
Op zondagmiddag 1 september geeft het Westlands vocaal ensemble Good Company in het Naaldwijkse theater De Speld een...
di 03 sep 2019
Dinsdagavond 3 september vindt er in de Hervormde Kerk in Monster, een dubbelconcert plaats op het Van Dam orgel door...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS