Zondagteam Westlandia verliest van UNA

Het zondagteam van voetbalclub Westlandia heeft zaterdagavond de competitiewedstrijd tegen UNA met 2-4 verloren.

Westlandia kwam na circa tien minuten spelen op achterstand en zag na een kwartier de score vergroot worden tot 0-2 via een door UNA benutte strafschop. Drie minuten later viel de aansluitingstreffer. De 1-2 kwam van de voet van Can Memisoglu.

Na 28 minuten moest Westlandiaan Nigel Ogidi Nwankwo aan de spreekwoordelijke noodrem trekken. Het leverde hem de rode kaart op en Edgar Leerdam kon zich voor de tweede maal posteren voor een penalty. De Westlandia-keeper maakte deze doelkans in twee opeenvolgende acties onschadelijk, waarna de rust met 1-2 bereikt kon worden.

Direct na de hervatting kwam UNA op 1-3 en een goede tien minuten later kon de ploeg uit Veldhoven tot 1-4 uitlopen. Maar al vrij snel daarna liet Giovally Serbony namens Westlandia de 2-4 aantekenen.

Met nog een kleine twintig minuten te gaan, kreeg Westlandia een domper te verwerken. Invaller Jedsel Markes moest geblesseerd het veld af. Omdat trainer Edwin Grünholz inmiddels alle drie wissels had gebruikt, moesten de Naaldwijkers nu met 9 man de wedstrijd voortzetten. Doelpunten vielen er daarna niet meer.