Zondagvoetbal: Den Hoorn en VELO winnen; Westlandia verliest

Voor het eerst in de competitie behaalden zowel Den Hoorn als VELO een driepunter. Bij Westlandia kijken ze reikhalzend uit naar een overwinning na weer een nederlaag.

Derde divisie B

Na de zesde nederlaag op rij is Westlandia terug te vinden op de laatste plaats. Op bezoek bij ADO'20 moest de Naaldwijkse ploeg een 4-2 nederlaag incasseren. Na ruim 10 minuten spelen opende de thuisploeg de score middels Boom. Jeroen Spruijt bracht Westlandia na 16 minuten spelen langszij. Nauwelijks een klokrondje later stond ADO'20 weer voor. Rijnink benutte een strafschop. Nog voor de pauze verdubbelde ADO'20 de marge naar twee doelpunten. Mazreku was de doelpuntenmaker. Na de pauze zette Westlandia lle sop alles voor een goed resultaat. Jessie van den Burg scoorde met een mooie vrije trap de aansluitingstreffer. Helaas voor Westlandia scoorde De Waard in blessuretijd de vierde treffer voor ADO'20.

Na twee puntendelingen wist VELO eindelijk een driepunter aan het totaal toe te voegen. Aan de Noordweg was de thuisploeg veel te sterk voor Spartaan'20. De Rotterdamse ploeg blijft dankzij de 5-2 nederlaag nog puntloos. De Wateringse ploeg kwam op een 2-0 ruststand door treffers van Jeffrey Beukenholdt en Cem Sahin. Na de pauze waren scoorden beide spelers weer en dat betekende een 4-0 tussenstand. Spartaan'20 kwam nog terug tot 4-2. Uiteindelijk bepaalde Djaimaro Rigters de eindstand op 5-2.

Den Hoorn hield voor de tweede keer dit seizoen de nul in een thuiswedstrijd. Olympia werd in Midden-Delfland met een 2-0 nederlaag naar huis gestuurd. Tim Steenks opende na ruim 18 minuten de score. Twee minuten later bracht Youri Kooijmans al de rust- en eindstand op het scorebord.