YouTube 1 7

YouTube 1 7

Zondagvoetbal: verlies Westlandia; verder puntendelingen

Westlandia is tegen de tweede nederlaag op rij aangelopen. Op sportpark De Hoge Bomen boog de ploeg voor JVC Cuijk. VELO lijkt de tweede ronde van het bekertoernooi niet meer te ontgaan. Den Hoorn heeft een kleine kans om dat ook te bereiken.

Derde divisie B

Westlandia is tegen de eerste nederlaag en de tweede nederlaag op rij aangelopen. Op sportpark De Hoge Bomen kwam JVC Cuijk op bezoek en vertrokken uiteindelijk met een 5-3 overwinning. Na zes minuten spelen was de stand al 1-1. JVC Cuijk opende de score middels Furkan Alakmak. Remon van Bochoven egaliseerde de verhoudingen. Halverwege het eerste bedrijf bracht Jeroen Spruijt de thuisploeg op voorsprong. Jordie van der Laan bracht JVC Cuijk nog voor rust langszij. Dezelfde speler bracht de bezoekers vlak na rust op 2-3. Brandon Tichem bracht de thuisploeg tien minuten later langszij. Simon van Zeelst scoorde de vierde voor de bezoekers en in de slotminuut scoorde Van der Laan zijn derde van de middag en bracht de eindstand van 3-5 op het scorebord.

Beker

De zondagtak van VELO lijkt zich geplaatst te hebben voor de knock-outfase van het bekertoernooi. Alleen een grote nederlaag tegen Honselersdijk kan roet in het eten gooien. Aan de Noordweg speelde VELO gelijk tegen GDA (zo). Na een 1-1 ruststand werd het 2-2 in een boeiende wedstrijd.

Den Hoorn heeft nog een minieme kans om de knockout-fase te bereiken. De ploeg uit Midden-Delfland zal dan zelf ruim van Oliveo moeten winnen en hopen dat koploper Voorschoten'97 ruim van VUC wint. In Den Haag knokt VUC zich met tien spelers naar een punt tegen Den Hoorn. De ruststand was 1-1. Vlak voor tijd wist VUC de 2-2 te scoren en liet zodoende Den Hoorn met een kater achter.