Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Zwinkels blijft eerste doelman ADO

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 13 juli 2019 16:04

Foto: archief WOS Media


Robert Zwinkels staat ook komend seizoen onder de lat als eerste keeper bij ADO. Dat meldt mediapartner Omroep West na afloop van het trainingskamp van de voetbalclub in Zeeland. Robert Zwinkels komt uit Naaldwijk.

"Robert heeft het uitstekend gedaan nadat hij vorig seizoen is teruggekomen in de ploeg", zegt trainer Fons Groenendijk. "Robert heeft betrouwbaar gespeeld en dan is er geen reden voor mij om dat nu weer terug te draaien. De aanleiding is er niet om nu alles weer overhoop te gooien."

Hij kijkt met tevredenheid terug op het afgelopen trainingskamp. "We hebben heel veel kunnen doen, niet alleen op de trainingen. Maar we hebben ook veel kunnen praten onderling. Met de staf, maar ook met de spelers. Bovendien is het ook leerzaam geweest voor de jonge jongens die we hebben meegenomen. Dus ik vind dat het een positief trainingskamp is geweest."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS